2/14/2012

30è Saló del Còmic BCN

30è Saló del Còmic. Activitats per al professorat i per a l'alumnat



En el marc del 30è del Saló Internacional del Còmic de Barcelona (del 3 al 6 de maig de 2012) s'organitzen activitats per a l'alumnat i per al professorat.

Activitats per a l'alumnat:

Concurs de creació de còmics “Els Robots del futur” adreçat a alumnes de cicle mitjà i cicle superior de primària i d’ensenyament secundari obligatori(ESO).
La data límit d’admissió de treballs és el dia 11 d’abril de 2012.
Els guanyadors i els finalistes formaran part de l’exposició central del Saló del Còmic “Els robots i els còmics”. A més, els guanyadors rebran una tauleta gràfica i els finalistes un lot de còmics. Bases del concurs (PDF).

Visita al Saló del Còmic per a grups escolars, a les exposicions i a les exhibicions de robots de l’àmbit industrial i de serveis que mostraran diferents aplicacions. Al llarg de la visita trobareu activitats específiques per a les escoles amb monitors especialitzats. La visita es pot fer dijous dia 3 i divendres dia 4 de maig. Cal fer inscripció prèvia enviant un correu a pedagogia@ficomic.com i fer-hi constar com a assumpte VISITA GRUPS ESCOLARS.

Taller de còmic “ Robots vs humans” organitzat per l’Escola JOSO. Centre de Còmic i Arts Visuals. El taller es pot fer dijous dia 3 i divendres dia 4 de maig. Cal fer inscripció prèvia enviant un correu a pedagogia@ficomic.com i fer-hi constar com a assumpte TALLER DE CÒMIC.

Informació sobre entrades a preus especials per a grups escolars al Saló del Còmic.


Activitats per al professorat:

V Jornada El còmic una eina pedagògica. És una trobada que vol aprofundir en l’objectiu de divulgar entre els docents l’ús del còmic com a suport didàctic útil per a l’ensenyament-aprenentatge en diferents àrees del currículum i amb diferents tipus d’activitats. En l’edició d’aquest any, en Jordi Ojeda ens acostarà al món dels robots a través del còmic, la Rosa Aparicio ens parlarà sobre els diferents formats basats en el llenguatge del còmic i ens mostrarà recursos didàctics per treballar aquestes obres a les aules. A més s'explicarà el treball que, tenint com a eix el còmic, s'ha dut a terme en un centre educatiu.

Dia: 3 de maig de 2012 de 17:00 a 20:00h.
Inscripció:
Del 12 de març al 16 d'abril


Visites guiades al 30è Saló del Còmic.

Horari de les visites:

El professorat podrà fer un recorregut pel Saló del Còmic per descobrir les editorials i els llibres que poden ser més adequats per treballar a les aules.



  • Dijous 3 de maig de 15:00 a 16:00 per a professorat de secundària




  • Dijous 3 de maig de 16:00 a 17:00 per a professorat de primària

    Inscripció:
    Del 12 de març al 16 d'abril



  • Més informació sobre les activitats per al professorat (PDF).

    No hay comentarios: